dissabte, 21 de setembre del 2013

Corrent prop del Salt de la Balma dels Teixidors

FITXA DE L'ENTRENO
Data: 21-09-2013
Duració: 41:55 (Anar 25:00 / Tornar 16:55)
Població sortida / arribada: Sta Maria de Corcó (L'Esquirol)
Lloc sortida / arribada: Capella del Pedró

ITINERARI: Sortim corrent de la Capella del Pedró i ben aviat agafem el Camí de les Gorgues que ens duu al Mirador de l'Afrau dels Teixidors. Allí investiguem una mica pels corriols que hi ha a la vessant del Salt. Després, seguim pel camí de les Gorgues i en breu agafem una desviació a l'esquerra que ens duu al Pont del Molí de la Bertrana. Anem per la riba esquerra de la Riera i després d'una corba passem a la riba dreta per un corriolet. Passem davant d'una balma que segurament s'ha servir d'habitatge i al cap de poc arribem al Gorg i al Salt d'aigua de la Balma dels Teixidors. El gorg és molt pregon i no convida al bany. La tornada la fem pel mateix camí però sense entretenir-nos a la zona del Mirador.

Salt i Gorg de la Balma dels Teixidors, vistos des de prop del Mirador de l'Afrau dels TeixidorsBonica balma, poc abans d'arribar al Salt i al Gorg dels Teixidors, a la riba esquerra de la Riera de les Gorgues
Salt d'aigua de la Balma dels Teixidors, a la Riera de les Gorgues, vistos des de davant del Gorg.Una segona vista del Salt i Gorg de la Balma dels Teixidors, a la Riera de les Gorgues, vistos des de davant del Gorg.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada